Yeah, je hebt een afspraak gepland voor een piercing! 

Binnenkort kom je voor het eerst bij onze shop in Lelystad voor een of meerdere piercings te zetten. Hoe gaat het in z'n werk? Waar moet je aan denken? Lees deze info goed door zodat je voorbereidt naar je afspraak komt.

 

* Neem je legitimatiebewijs mee. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan moet ook een van je ouders/verzorgers mee met een geldig legitimatiebewijs;

* Zorg dat je gegeten en gedronken hebt;

* Lees de algemene informatie over het zetten van een piercing;

* Lees hoe je je piercing moet verzorgen hier. De informatie krijg je ook na afloop van je afspraak mee.

Bedenk welk sieraad je wil

Basics

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende sieraden. Op de prijslijst kun je de prijzen zien incl. een standaard labret/barbell/circular barbell/ captive ball ring voor verschillende plekken. De keuze hangt aan sieraden hangt af van de piercing. We plaatsen geen sieraden in piercings die de genezing in de weg kunnen staan, zoals kleine ringetjes in neuspiercings en helixpiercings. Daarover kun je hier meer lezen. De basics zijn gemaakt van implanteerbaar titanium met intern schroefdraad.

 

Andere kleur?

Onze basics kunnen geanodiseerd worden in alle kleuren behalve rood en zwart tegen een meerprijs van €5,-. Wat is anodiseren? Dat lees je hier.

 

Goud en andere merken implant grade titanium

Naast onze basic lijn kun je ook kiezen voor een sieraad van bv Neometal of goud van Junipurr. Je kunt de collectie grotendeels hier bekijken. Je betaalt dan de prijs van het sieraad en het piercen  (€35,-).

Tot ziens! En bij vragen, stel ze vooral via de app!