Vier en versier je lijf !

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 12:42

'Als ik slanker was geweest, had ik ook een navelpiercing genomen.' 'Die septumpiercing staat jou zo leuk, het is dat ik mijn neus niet mooi vind.'

Waarom zou je lichaamsdeel wat je minder mooi vindt, niet versieren?

Als je het mij vraagt, hoef je een lichaamsdeel niet perse ' mooi'  te vinden om het te versieren, integendeel zelfs, het gaat erom dat het het jouw lichaam en jouw keus is. Soms heb ik een klant in m'n stoel met een unieke anatomie van het oor (al zijn alle oren eigenlijk uniek), waar men zich dan voor schaamt. Nergens voor nodig! Ik vind het in ieder geval prachtig 😀. Juist een oor wat anders is, vraagt om een unieke piercing. Maar ook buikjes die er misschien niet uit zien zoals de eigenaar zou willen, verdienen het om versierd te worden.

Er wordt nog wel eens gedacht dat het kunnen hebben van een navel piercing gelinkt is aan gewicht, dit is niet het geval! De anatomie van de navel zelf is bepalend of het een piercing kan helen, en als een traditionele navel piercing niet kan, is een 'floating navel piercing' wellicht een optie. Om de anatomie te beoordelen is altijd een consult nodig; dit kan niet vanaf een foto. Zo kijk ik bv wat je navel doet wanneer je staat, zit en ligt om te beoordelen of een piercing passend is.

Ook een veelvoorkomende is de septum piercing waarbij gedacht wordt dat de piercing niet mogelijk is omdat het tussenneusschot 'scheef' staat. Ook in dit geval is de piercing vaak prima mogelijk.  Dus vind jij een bepaalde piercing mooi maar denk je dat je er niet geschikt voor bent? Kom gerust langs zodat ik voor je kan kijken, vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.