Threadless.. dat bestaat ook nog: wat is het?

Gepubliceerd op 7 november 2020 om 14:34

Threadless sieraden, ook wel push-fit sieraden genoemd, zijn naast de sieraden met intern schroefdraad ook een geschikte keuze als het veilige sieraden gaat. Merken als Anatometal, Neometal, Industrial Strenght maar ook de merken die gouden sieraden maken zoals Junipurr hebben hier ruime keuze in. Het is misschien even wennen,  het 'endje' erop klikken in plaats van schroeven, maar het zit heel stevig en het is heel makkelijk. Er zit een heel klein pinnetje aan het endje (balletje, discje, steentje enz) met een lichte kromming, dit maakt dat het klem komt te zitten in de labret (of barbell). 

Je kunt er ook voor kiezen je sieraden te mixen: een luxe gouden end van Junipurr op een (al dan niet in een gouden kleur geanodiseerd) titanium labret, het past allemaal op en bij elkaar!

Persoonlijk hou ik van  threadless sieraden. Ik vind het psuh-fit systeem reuze gemakkelijk en een fijne keus voor bijvoorbeeld nostril piercings en sieraden voor in de oortjes. Als je van luxe, gouden sieraden houdt, maar toch ook op je budget wilt letten is het ook handig om je labret of barbell van titanium te nemen. Wat je erop klikt kan dan mooi van goud zijn. 

Foto van Neometal: threadless prong set swarovski steentjes, straight en curved barbells. Made of gold.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.